Magnetoterapie

Co je magnetoterapie?

Nízkofrekvenční pulzní magnetoterapie je druh nekonvenční medicíny, který podporuje přirozenou cestou regenerační a detoxikační procesy v organismu.

Je dokázáno, že působení slabého magnetického pole má na lidský organismus příznivý vliv.

Kde magnetoterapie pomáhá

Pulzní magnetické pole zlepšuje prokrvení, urychluje regeneraci buněk, posiluje kostní, vazivové a chrupavčité tkáně, regeneruje svalové tkáně.

Má kladný vliv také na chronické záněty v buňkách, kloubech, cévách nebo orgánech, otoky, proleženiny, zatuhlé svaly, bolesti zad, vyhřezlé plotýnky, dnu, Bechtěrevovu nemoc, artrózy a další.

Osvědčila se u starobní cukrovky, celulitidy, osteoporózy, při poruchách metabolismu a revmatických obtížích. Přínosem je též pro relativně mladé a zdravé lidi či sportovce díky své vysoce regenerační schopnosti a analgetickým účinkům.

Aplikace

Pro účinnou léčbu byste si měli nechat magnetoterapeutický přístoj aplikovat jako soustavnou kúruOzvěte se a na podrobnostech se domluvíme. Máme zatím skvělé výsledky!

Cena rekondičních procedur a jejich objednání

Objednávky a rezervace rekondičních procedur přijímáme kdykoli během pracovní doby na telefonním čísle +420 727 813 124. Prohlédněte si aktuální ceník všech služeb. Pro více informací či objednání nás kontaktujte.

Wellness Rychleby v Javorníku hodnocení